Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lady Ivy, avagy ahogy én látom a világot

Lady Ivy, avagy ahogy én látom a világot

Elég volt! Elég volt Ko19!

2021. március 02. - Lady Ivy

Elég volt! Elég volt K19!

 

Nem, nem írtam el, a névválasztás szándékos. 

 

Elegem van. Egyszerűen nem bírom tovább. Kiborítom a környezetem, és már lassan saját magamat sem bírom elviselni. 1 éve vagyunk bezárva ilyen-olyan vagy, valós akár hamisított információk alapján. 

Amit tudunk, hogy van egy betegség, ami azoknál az embereknél, akiknek gyengébb az immunrendszerük, vagy van egy meglevő betegségük (akár lehet, hogy az adott személy nem is tud róla, hogy beteg), nekik komoly következményekkel járhat. 

Főleg az időseket támadja, hiszen náluk már ritka, hogy ne legyen valami alapbetegségük. 

Azt is tudjuk, hogy a maszk mindentől IS megvéd, mégis könnyen megesik, hogy két maszkban lévő ember találkozik és amennyiben az egyik beteg, a másik is az lesz. Akkor viszont mitől is véd a maszk, ha a maszk ellenére betegszünk meg? 

Tudjuk, hogy van teszt, ami nem erre lett kitalálva, és minden jóindulattal is kb 60%-osan megbízható. 

Azt is tudjuk, hogy a kórházak pozitív tesztért pénzt kapnak. Nem egy ismerősöm van, aki fejsérülésbe, súlyos rákos megbetegedésbe, vagy igen magas cukorbetegségbe halt bele, majd a család orra alá odatolták a papírt, hogy írják alá, hogy a Ko19-ben halt meg, mert azért kapnak ők pénzt. Persze a család belement, nem gondolva arra, hogy a családtagjukat így nem temethetik úgy, ahogy szeretnék, vagy akár az egyéb következményekbe. 

Közben emberek halnak bele abba, hogy nem kezelik őket. Betegeket tettek ki kórházakból, hogy Ko19 osztályt nyithassanak.  Ők akkor mibe haltak bele? Ők is mennek a Ko19 statisztikába? 

A halálok okát nyíltan bevallják, hogy elcsalják, hiszen mindenkit ezzel okolnak, akinek volt valaha pozitív tesztje.

Amióta boncolják az elhunytakat, azóta sokkal több halálesetet tudnak felderíteni, okát megtalálni, most mégsem boncolhatnak. Mintha nem lennének megfelelő védőruhák ilyen esetekre. Ne feledjük a virológusok is dolgoznak valahogy. 

Az embereket hergelik egymás ellen az eltérő információkkal és a nálunk politikusaink még a saját viselkedésükkel is (maradj otthon, de ők külföldön nyaralnak).

Az ország eddig is nagyjából két táborra szakadt politikai nézetet tekintve, most Ko19 tekintetében is két táborra szakadt.

Egyik, akik mindent elhisznek, amit a médiában hallanak, meg amit pár orvos mond. Őket hívja a másik tábor vírushívőknek vagy birkáknak, vagy egyszerűen lehülyézik őket, stb. 

A másik tábor a szkeptikusoké, akik nem hisznek a médiának, illetve az orvosok másik táborának hisznek. Őket hívja az előző tábor vírustagadóknak, gödényistáknak, két lábon járó veszélynek, vagy egyszerűen hülyéknek, stb. 

 A valóságban persze sokkal árnyaltabb. Csak példaként említem azokat, akiknek félelme reális, hiszen alapbetegségük van. Teljesen érthető, hogy ők szeretnék magukat biztonságban tudni. Vagy vannak olyanok, akik elfogadják, hogy van vírus, d inkább hisznek az immunrendszer erejében, mint az elszigetelésben. 

Az én immunrendszerem kezdi feladni. Mostanáig tartotta magát, de már nincs az a vitamin, ami pótolhatná azt, hogy dolgoznia kelljen és ne lustuljon el. 

Gondoljunk csak bele. A tapasztalat azt mutatja, hogy egy gyerek, akit mindig féltenek és burokban tartanak, sokkal betegesebb lesz, mint az a társa, aki homokot eszik, állatokat puszilgat. 

Ugyanez történik most velünk is. Be vagyunk zárva, az immunrendszerünk szépen lassan ellustul és nem fog minket megvédeni, és ezáltal a hullámok száma a végtelenségig jön majd. 

Tudom, tudom itt az oltás. Egy oltás, amit cirka fél év alatt dobtak össze, amibe még orvosok egy része sem biztos, hogy melyiket választaná, hiszen hosszú távú mellékhatásairól nem tudunk. Például van, amelyik a génállományunkba szól bele. Mi lesz velünk mondjuk 5 év múlva? Mi van akkor, ha nőket meddővé teszi? Mi van, ha segít a rákos sejtek burjánzásában? 
Senki sem biztosít minket arról, hogy ez nem így lesz, hiszen ők maguk sem tudják.
Igen, olyanok is vannak, akik már belehaltak az oltásba, de azt se feledjük, hogy minden oltásnak lehetnek ilyen jellegű mellékhatásai, vagy egy összetevő elleni reakció. 

Na, de! Az oltás csak azt védi és csakis a súlyos mellékhatásoktól, aki megkapja. Tehát nem az történik, hogy nem kapja el az illető, hanem a súlyos szövődményektől védve lesz. ELVILEG! Viszont nem védi meg azt, aki nincs beoltva sőt, aki be van oltva még nagyobb veszélyforrás lehet, hiszen tünetmentesen fertőz, mert igen, ő tovább fertőz. Tehát, ha én beteg vagyok és emiatt otthon maradok, akkor kisebb az esélye, hogy fertőzni fogok bárkit, mint annak, ha én beteg vagyok, de nem tudok róla és járok közösségbe. Mégis egymást bántják az emberek, hogy te miért oltatod magad, te miért nem oltatod magad. Emberek közösségi oldalakon verik magukat, hogy ők már be vannak oltva, miközben így ők potenciálisan veszélyesebbek másoknál, pláne annak tudatában, hogy ha a legkevésbé veszélyeztetett táborba tartozol és regisztrálsz, akkor jelen állás szerint 2-3 ÉV múlva kaphatsz oltást. akkor addig mindenki otthon marad? Esetleg addig sokan munka nélkül? Vagy mégis hogy?  

Vajon kinek érdeke, hogy a gyűlölködés egyre erősebb legyen? Vajon miért jó ez? 

Azt már több kutatás bizonyította, hogy a gyűlölet megbetegít... 

 

Olyanon veszekednek az emberek, amiről az igazságot jó esetben is legalább 100-150 év múlva tudják meg az emberek, HA megtudják egyáltalán... 

Az emberek már nem bírják. Egyre frusztráltabbak, ami például a közlekedési morálon nagyon jól megfigyelhető. Agresszívak, türelmetlenek és erőszakosak. 

Azok, akiknek a munkahelye bezárt, akár végleg, elfogyott minden tartalékuk. Olyan mértékű a munkát keresők száma, hogy nincs annyi munkahely, vagy épp szaktudást igényel, ami nincs sok embernek. Például egy vendéglátós nem feltétlenül tanult könyvelést, ahol mondjuk lenne munka. Egy zenész nem mehet el kőművesnek, mert abban a pillanatban véget is ért zenészi pályafutása, hiszen a keze a kenyere, amit a kőműves munka tönkretesz.

Amilyen életet  eddig felépítettek, és amilyen életszínvonalat eddig magukénak tudhattak, azt nem tudják tartani. Rengetegen eladósodnak, vagy nincstelenné válnak. Nőnek az öngyilkosságok száma, a depressziósoké, akiket még csak gyógyítani sem lehet, mert arra sincs pénzük. 

Magyarok eddig sem voltak valami vidám nép, most ez tovább romlott. 

Vannak, akiknek eljött már az a pillanat, hogy azt mondja, inkább haljak bele a betegségbe, de azt az időt éljem szabadon. 

 

Elég volt! Elég volt ebből!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ladyiw.blog.hu/api/trackback/id/tr7716446942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása